Mieregemstraat 41 - 1785 Merchtem
[email protected]


052 37 10 23

Onze diensten
BEREIDE GERECHTEN
BEREIDE GERECHTEN

Al onze slaatjes worden door ons gemaakt en onze gerechten worden uitsluitend met de meest verse producten bereid. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze klanten!

Lees meer
SLAGERIJ - CHARCUTERIE
SLAGERIJ - CHARCUTERIE

Slagerij Jonckers is een beenhouwerij en slagerij gespecialiseerd in ambachtelijke charcuterie, dagverse gerechten en huisbereide salades, vers vlees en last but not least: boerenpensen!

Lees meer

Al 26 jaar een vaste waarde

Welkom bij Slagerij Jonckers, een slagerij in hartje Merchtem die bekend staat om z’n heerlijke, verse bereidingen en z’n hartverwarmende klantvriendelijkheid. 

In 1994 startte de familie Jonckers hun familiebedrijf met veel gedrevenheid en passie voor het vak. Nu, 26 jaar later, voorzien ze nog steeds met diezelfde drive en tonnen enthousiasme uw ambachtelijke charcuterie en vleeswaren. Naast de traditionele charcuterie, bieden ze een ruim aanbod van verse slaatjes en zelf bereide gerechten en schotels

Voor Slagerij Jonckers is rekening houden met de voorkeuren van de klant en ingaan op verzoeken erg belangrijk. U kunt daarom bij ons terecht als u meer uitleg wilt over een bepaald product of als u suggesties wenst te doen. Kom gerust langs in onze zaak in Merchtem en voel onmiddellijk het enthousiasme waarmee wij u dag in dag uit bedienen en ruik de liefde voor onze producten en gerechten! 

BESTELLINGEN FEESTDAGEN

Kerstavond ten laatste donderdag 19 december

Oudjaar ten laatste donderdag 26 december 2019

ONS EINDEJAARSMENU